La Prèze Service
luxe huizen op de golf

Golf arrangement

Het gehele jaar door kunt u een golf arrangement boeken. U beschikt over een luxe vakantievilla (met privé zwembad) en u kunt tijdens uw verblijf onbeperkt golfen op de baan van Golf de la Prèze.

De huizen liggen aan het parcours. Stelt u zich eens voor: na het ontbijt -in de ochtendzon op uw terras-, loopt u in een paar minuten naar de baan. De 18 holes liggen in het heuvellandschap van bossages, meertjes, en weiden. Anders dan in Nederland is het hier doorgaans lekker rustig op de baan. De ontspannen sfeer treft u ook aan in het clubhuis, waar u zowel tussentijds als na afloop van een drankje en hapje kunt genieten.

De uitdagende baan, gelegen in een mooie, vriendelijke omgeving én een verblijf met zwembad…

Dat maakt het wel heel aantrekkelijk om een week te komen spelen op de 18 holes van La Prèze. U boekt al een voorjaarsarrangement voor 1.130 euro per week (inclusief 2 personen onbeperkt golfen). Wilt u met 4 personen komen golfen? Dan betaalt u slechts 380 euro extra.

Domaine de la Haute Prèze is prima te bereiken met de auto (950 km. vanaf Utrecht). Ook met de trein (TGV) is er een goede verbinding naar Angoulême. Eventueel kunnen wij een huurauto voor u reserveren.

Wilt u tijdens uw verblijf een les van de ervaren pro? Wij regelen dat voor u.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Stuur uw vraag op via het contactformulier.

Informatie over de baan, de wedstrijden en andere activiteiten van de golfclub vindt u op de website van Golf de la Prèze.