La Prèze Service
luxe huizen op de golf

Charme, comfort en direct aan de golf !

De huizen zijn gebouwd in de traditionele Charentaise stijl met lichte kleuren en natuurlijke materialen. De inrichting van ieder huis is anders, maar is altijd comfortabel en geschikt voor 6 à 8 personen. Elk huis heeft een grote tuin met uitzicht. En bijna elk huis heeft een privé zwembad. Een royaal terras zorgt er voor dat u van elke zonnestraal kunt genieten. De huizen liggen praktisch aan de golfbaan van La Prèze International, in een landelijke omgeving. Hier geen drukte en stress, maar veel groen en rust. Een heerlijke vakantieplek.

La Prèze biedt u een sfeervol en compleet vakantiehuis, met eigen zwembad.

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende huizen die wij te huur aanbieden. Door op het kleine fotootje te klikken, komt u op een pagina met gedetailleerde informatie. Hier vindt u ook een overzicht van de beschikbaarheid per huis. Onderaan deze pagina vindt u een totaaloverzicht van de beschikbaarheid van alle huizen.

nr. 3. Een ruim huis met een privé zwembad, een grote tuin en mooi uitzicht over het golfparcours en een deel van het domaine. Geschikt voor 8 personen. 4 slaapkamers, 2 badkamers, zwembad, Internet (WIFI).
nr. 7. Een extra ruim huis met een privé zwembad; een grote tuin en mooi uitzicht over het golfparcours en een deel van het domaine. Geschikt voor 6-8 personen. 3 slaapkamers en een deels afgescheiden slaapkamer op etage, 2 badkamers, zwembad, Internet (WIFI).
nr. 8. Een extra ruim huis met een verwarmd privé zwembad; een fraaie, grote tuin en vrij uitzicht over het golfparcours en een deel van het domaine. Geschikt voor 8 personen. 4 slaapkamers, 3 badkamers, verwarmd zwembad, Internet (WIFI).
nr. 12. Een extra ruim huis met een verwarmd privé zwembad; een fraaie, grote tuin en vrij uitzicht over het golfparcours en een deel van het domaine. Geschikt voor 8 personen. 4 slaapkamers, 3 badkamers, verwarmd zwembad, Internet (WIFI).
nr. 13. Deze extra ruime en vrijstaande 6 pers. vakantie villa met een grote tuin is direkt gelegen aan de 18 holes golfbaan en heeft daarop een prachtig vrij uitzicht. 3 slaapkamers , 2 badkamers, Internet (WIFI).
nr. 15. Een extra ruim huis met een verwarmd privé zwembad, een grote tuin en vrij uitzicht over het golfparcours en de omgeving. Geschikt voor 6 personen. 3 slaapkamers , 2 badkamers, verwarmd zwembad, Internet (WIFI).